FaniMani

Możecie nas również wspierać podczas codziennych zakupów przez internet. Wystarczy, że wejdziecie na https://fanimani.pl/schron/ i wybierzecie sklep. Zrobicie zakupy jak zwykle, a my otrzymamy część ich wartości. A co najważniejsze – nie zapłacicie ani grosza więcej!

PSIEceny

PSIEceny jest to nasz pierwszy bazarek. Dotąd z powodzeniem udawało się nam pozyskiwać potrzebne środki. Niestety sytuacja pandemiczna dotknęła w końcu także i nas. Nie organizuje się imprez plenerowych, nie gościmy w szkołach i przedszkolach. Znacznie mniej organizuje się zbiórek publicznych, których celem jest wsparcie bezdomnych zwierząt. Gdzie się nie obejrzymy, jest mnóstwo potrzebujących. Stąd pomysł na bazarek, na którym za dosłownie kilka, kilkanaście złotych kupicie ciekawe rzeczy. Coraz częściej i coraz chętniej wszyscy sięgamy po tak zwane „przydasie”, wyciągamy je z otchłani własnych szaf i strychów, by dać im drugie życie a tym samym nie wydawać miliona monet na nowe rzeczy. Wszystko co znajdziecie na naszym bazarku to są właśnie nasze „przydasie” lub tzw. nietrafione prezenty.

PSIEceny znajdziesz na Facebooku: https://www.facebook.com/groups/336217971131396/

Gorąco zapraszamy!