U Radysiaka Gucziego zauważyliśmy problemy z poruszaniem się, chłopakowi zapadały się wręcz do dołu obie tylne łapy, ciągnął je za sobą.

Odbyły się konsultacje ortopedy oraz neurologa. Wstępna diagnoza to przepuklina w kręgosłupie, brak odruchów w tylnych łapach. Wykonano RTG oraz tomografię. Czekamy na jej opis oraz konsultację z ortopedą, więcej będziemy wiedzieli za kilka dni. Jeśli jednak wstępna diagnoza potwierdzi się, Gucziego czeka poważna operacja. Jej szacowany, wstępny koszt to 4000 zł.

Za pierwsze konsultacje zapłaciliśmy 1200 zł i z całego serca chcieliśmy podziękować wszystkim osobom, które wsparły nas w trakcie naszego „Wirtualnego otwartego tygodnia”. To dzięki Wam nie musieliśmy się wahać, mogliśmy podjąć szybką decyzję o wykonaniu tomografii, mogliśmy pomóc Gucziemu. Jesteśmy Wam za to bardzo wdzięczni i z całego mówimy: „Dziękujemy”!